Onze redactie


Léon Van Gestel

  • Redactie ArendonkIk ben Léon Van Gestel,

65 jaar en gepensioneerd ambtenaar.

Geboren en getogen tot op heden in de Broekstraat.


Ik probeer het zwarte pensioengat te vermijden door me alsnog te ‘smijten’. Ik ben actief als TV-commentator motorsport bij Telenet Play Sports, na eerder hetzelfde gedaan te hebben voor diverse zenders. Ik verzorg ook live commentaar op grote motorsport evenementen. Bovendien ben ik autodidact-bassist bij Blue ConneXXions (sixties pop- en rockband) en bij de Delco’s (allround coverband met feestgehalte). Schrijven doe ik graag, al vanaf het eerste opstel dat ik ooit maakte. Via de motorsport ben ik in de krantenwereld verzeild geraakt. Jarenlang schreef ik verslagen en beschouwingen voor Gazet Van Antwerpen en Het Laatste Nieuws. Tussendoor passeerde ook MotorRijder en was ik jarenlang uitgever van BLM Motornieuws. Nog steeds werk ik mee aan vakblad Motorgazet, vanaf het eerste nummer. Daarnaast beheer ik de website MXWORLD.BE. U kan al raden waar die over gaat.


Toen HLN bekend maakte om zijn freelance medewerkersbestand te decimeren, vroeg

De Kempenaer plots redactionele hulp. Dat was een voorzet die maar binnen te knikken bleek.

Mijn interesses zijn zeer breed, kritisch ook en nu krijg ik van De Kempenaer de kans die om te zetten in aangenaam leesbaar nieuws.


Je hebt nieuws uit Arendonk, laat me dit weten via mail  leon.van.gestel@telenet.be

.


Saskia Van Gestel

  • Redactie Dessel / Kasterlee
Ik ben Saskia Van Gestel,

licentiaat geschiedenis en journalist

van opleiding en van beroep.


Mijn hobby is vooral actief bezig zijn, zoals rijden met mijn koersfiets en lopen.

Daarnaast ben ik ook vrijwilliger bij de brandweer van Balen, iets was ik enorm graag doe. Ik ben ook een ongelooflijke liefhebber van oude spullen, zoals antieke kerstversiering, reclameborden, oldtimer auto’s, brommers en fietsen, retro spullen en speelgoed uit mijn eigen jeugd. Mijn oogappels in mijn leven zijn mijn mama en mijn lieve kat Nero.


Enkele weken geleden kreeg ik het aanbod om te schrijven voor De Kempenaer. Opnieuw, want ik heb dit in het verleden ook al heel wat jaren met veel plezier gedaan. Ik heb meteen het aanbod aangenomen en kijk er naar uit om terug boeiende verhalen uit Dessel en Kasterlee te schrijven, want voor deze twee gemeentes zal ik het aanspreekpunt worden.


Wie leuk nieuws uit Dessel en Kasterlee heeft, mag dit steeds laten weten op

Saskia_vangestel@hotmail.com .Gabriel Gabi Avornicu

  • Redactie Retie / Oud-Turnhout

Hey,


Zeg maar ‘Gabi’, ze. Dat hoor ik liever.

En die achternaam is [A-vor-nie-koe].

Easy, toch?


Anyway, ik ben een zelfstandig copywriter en journalist met een kinderlijk wow’thousiasme voor alles wat er in onze maatschappij leeft.


Voor echte verhalen van echte mensen,

voor speelse teksten van speelse merken.

De absolute basis? Een open geest. Want alleen zo ontdek je de wereld door de ogen van het benieuwde kind dat je ooit was.

(of nog altijd bent.) #DeWereldIsJeSpeelveld


Schrijven tovert mijn werk om in vrijheid.

Het is mijn passie, mijn hobby, mijn alles.

Want hoewel ik mondmasker-to-mondmasker misschien niet altijd zo ‘woordelijk’ bespraakt ben, kan ik op papier de gehele wereld aan. Geef mij een balpen en een leeg blad, en ik vlieg zorgeloos naar de lettersterren. ~ Zoef! 🚀


Maar genoeg over mij.

What about you? Heb jij zin om je verhaal met mij te delen? Lanceer dan gerust je Yes!-raket richting 0478/222.105 en we reserveren je plaatsje in de volgende 'De Kempenaer'.
Verenigingen en sport


Aanleveren tekst voor dinsdag 12.00u.

Dit geldt zowel voor verenigingen, sportagenda, als de sportuitslagen.


Verenigingen en agenda

redactie@kempenaer.be


Sportuitslagen en agenda

sport@kempenaer.be


Indien deze deadline niet wordt gerespecteerd is plaatsing niet verzekerd.

Dank voor uw begrip.